Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Kovinska folija"My Style", rdeča, modra, vijolična, A4, 3 ko

Kovinska folija"My Style", rdeča, modra, vijolična, A4, 3 ko
Tekstil, ki ga želite okrasiti, pred začetkom operite brez dodatka mehčalca. Posušen izdelek položite na ravno podlago. Če želite okrasite T-shirt majice, med sprednjo in zadnjo stran vložite podlago My style (art 3849300).
Šablono My Style prilepite na tekstil. Preko nje nanesite My Style transferno lepilo in ga z rakljem, ki ga držite pod kotom 45°, enakomerno razporedite po šabloni. Začnite z zgornje strani proti spodnji in nato še z leve proti desni, da dobite res enakomeren sloj lepila. Pozorni bodite na to, da lepila ne nanesete preko robov šablone. Šablono previdno odstranite. Odstranite tudi podlago My Style, ki ste jo dali med sprednjo in zadnjo stranjo tekstila in ga nadomestite z mehkejšim materialom (brisačo ali podlago na likalni deski).
My Style folijo s kovinskim leskom položite s svetlečo stranjo navzgor na del, kamor ste prej nanesli lepilo. Nanjo položite še papir za likanje (peki papir). Z likalnikom (brez pare) segretim na 3.stopnjo (če jo tekstil prenese), najprej po delih pritiskajte na folijo prekrito s papirjem za likanje, nato pa nadaljujte likanje na temperaturi 2. Postopek naj traja 3-5 minut. Pomembno! Počakajte, da se folija ohladi! Šele nato jo previdno odstranite s tekstila. Del folije, kjer je bilo nanešeno lepilo, ostane na tekstilu. Nato čez okrašen del še enkrat položite papir za likanje (peki papir) in z likalnikom, segretim na stopnji 2, utrjujte motiv še 1-2 minuti.
Šablono, rakelj in ostale pripomočke po uporabi operite z gobico, vodo in dodatkom čistala za šablone (3802400).
Priporočamo, da izdelke okrašene z My Style folijami s kovinskim efektom perete ročno.

Svetujemo, da testirate postopek na vzorčnem modelu.
  • Spletna cena:

    7,49 €

  • Šifra:

    38499000

  • Blagovna znamka:

    Rayher

Zaloga: trenutno ni na zalogi

Pošlji povpraševanje