Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Šablona, Las Vegas, DIN A4, 1 šablona + nož za glajenje

Šablona, Las Vegas, DIN A4, 1 šablona + nož za glajenje
  • Redna cena:

    10,99 €

  • Popust:

    5,50 € (50%)

  • Akcijska cena:

    5,50 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 5,50 € (0%)
  • Šifra artikla:

    4500700

  • Blagovna znamka:

    Rayher

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

V zavitku je : 1x samolepilna šablona in 1x rakelj
Tekstil, ki ga želite okrasiti, pred začetkom operite brez dodatka mehčalca. Posušen izdelek položite na ravno podlago. Če želite okrasite T-shirt majice, med sprednjo in zadnjo stran vložite podlago My style (art 3849300).
Šablono My Style prilepite na tekstil. Na vrh motiva na šablono nanesite barvo My Style in jo z rakljem, ki ga držite pod kotom 45°, z eno potezo vlecite proti dnu motiva na šabloni Vedno vlecite barvo z zgornje strani proti spodnji. Pozorni bodite na to, da barve ne nanesete preko robov šablone. Šablono previdno odstranite. Odstranite tudi podlago My Style. Počakajte 24 ur, da se barva popolnoma posuši.Nato nanjo položite papir za likanje (peki papir).
Z likalnikom (brez pare) segretim na 2.stopnjo (če jo tekstil prenese), utrdite barvo. Postopek naj traja 1-2 minuti.
Izdelke z barvami in šablonami My Style lahko okrasite tudi z različnimi toni My Style barv. To enostavno storite tako, da po nanosu barve čez šablono (preden le-to odstranite) na dele nanesete drugi ton barv My style. Barve so
namreč pokrivne.
Prav tako lahko poslikavo naredite v tehniki mavrica. Uporabite le različne odtenke barv My Style in jih nanesete na vrh šablone eno zraven druge. Ko jih z rakljem vlečete preko šablone, bodo posamezni deli motiva različnih barv, vizualni učinek pa bo popolni preliv različnih barvnih tonov.
Namigi: Preden šablono odstranite s tekstila, lahko na določene dele potresete fine bleščice. Te se bodo prilepile na mokro barvo. Lahko pa jih nanesete tudi na že posušeno barvo. V tem primeru uporabite My Style transferno lepilo (3849600).
Za kovinski videz priporočamo uporabo folij s kovinskim efektom (38499000, 38497616 ali 38497606)
Šablono, rakelj in ostale pripomočke po uporabi operite z gobico, vodo in dodatkom čistala za šablone (3802400).
Svetujemo, da testirate postopek na vzorčnem modelu.