Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Folija za zalikanje,srebrna, 21.5x28cm, 2 lista

Folija za zalikanje,srebrna, 21.5x28cm, 2 lista
 • Folija za zalikanje,srebrna, 21.5x28cm, 2 lista
 • Folija za zalikanje,srebrna, 21.5x28cm, 2 lista
 • Folija za zalikanje,srebrna, 21.5x28cm, 2 lista
Iz folije izrežite poljubne oblike, ki jih želite prenesti na tekstil.
Motivi na transfer foliji so primerni izključno za krasitev tekstila (ni primerno za krasitev sintetičnih materialov, ki niso temperaturno obstojni kot npr. PVC, nylon). Pred nanosom tekstil operite brez mehčalca.
Navodilo za uporabo:
1. Izrezane motive na transfer foliji položite s svetlečo stranjo navzgor na del, kamor jih želite prenesti. Prozorna folija, na kateri so ob nakupu, vam služi, da se motivi prilepijo na tekstil (če želite prenesti le en motiv, ga preprosto izrežite vključno s prozorno folijo in ga samostojno pritrdite na tekstil.
2. Na motive položite še papir za likanje (peki papir). Z likalnikom (brez pare) segretim na 2.stopnjo (če jo tekstil prenese), najprej po delih pritiskajte na folijo prekrito s papirjem za likanje, nato pa nadaljujte likanje na temperaturi 2. Postopek naj traja pribl. 30 sekund.
3. Pomembno! Počakajte, da se folija ohladi - približno 60 sekund!
4. Prozorno folijo previdno odstranite. Bodite pozorni predvsem na drobne detajle, robove. V kolikor se vam zdi, da se motiv ni dobro prilepil na tekstil, ponovite postopke od 2 do 3.
5. Čez okrašen del še enkrat položite papir za likanje (peki papir) in z likalnikom, segretim na stopnji 2, utrjujte motiv še 1-2 minuti.
 • Spletna cena:

  9,99 €

 • Šifra artikla:

  53988606

 • Blagovna znamka:

  Rayher

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos