Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
SL EN IT
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Blog

NATEČAJ: IZDELAVA OKVIRJA ZA FOTOGRAFIJE

7. marec 2018 | Natečaji
NATEČAJ: IZDELAVA OKVIRJA ZA FOTOGRAFIJE

Natečaj poteka od 10. 03. 2018 do 15. 04. 2018 pod okriljem dveh organizatorjev in sicer podjetja Rayher Adria, d.o.o. in podjetja CEWE a.s. . 

Vsak udeleženec/ka lahko v natečaju sodeluje s poljubnim številom okvirjev za fotografije. Izdelki, okvirji za fotografije, morajo zadostovati funkcionalnosti namena in sicer, da je končni izdelek namenjen razstavljanju in shranjevanju fotografij. Lahko je stenski ali namizni, izbira tehnika dokončne izdelave je prosta. Osnova za okvir je lahko izdelana predhodno, okvir pa mora biti dokončan kot ročno delo. Za vse ostale informacije v zvezi z oblikovanjem pišite na info@rayher.si.

POMEMBNO: na natečaj pošljite le fotografije okvirjev (lahko po e-pošti ali razvite - po želji) in ne pošiljajte ali prinašajte okvirjev fizično.

Razvite fotografije izdelanih okvirjev lahko udeleženci dostavite osebno ali po pošti  na  sedež so-organizatorja Rayher Adria, d.o.o., Mala ulica 5, Ljubljana ali njegove  izpostave v Kopru,  Novi Gorici ali Novem mestu.

V elektronski obliki lahko fotografije pošljete na e-naslov info@rayher.si. Pošljete ali prinesete lahko največ  tri fotografije enega okvirja.

Nagrajeni izdelki bodo izbrani na podlagi odločitve komisije, sestavljene iz predstavnikov podjetij Rayher Adria d.o.o., CeWe a.s. in fotografa Klemna Jakše, kot predsednika komisije.

Fotografije vaših okvirjev pričakujemo do 15. 04. 2018, izbor za najlepši okvir bo potekal do 26. 04. 2018. O rezultatih boste nagrajenci/ke obveščeni po e-pošti oziroma pošti, objavljeni pa na spletnih straneh podjetij Rayher Adria in CeWe ter FB profilih.

 Nagrade za udeležence natečaja prispevata organizatorja in sicer:

- Podjetje CEWE a.s. vsakemu sodelujočemu po koncu natečaja omogoča brezplačno razvijanje desetih fotografij. Nagrado lahko sodelujoči izkoristi do 30.6.2018. Vsak sodelujoči bo po končanem natečaju po e-pošti prejel kodo za brezplačno razvijanje desetih fotografij velikosti 10 x 15.
- Rayher prvim trem po izboru komisije prispeva darilne bone: prva nagrada bon v vrednosti 40 €, druga nagrada bon v vrednosti 30 € in tretja nagrada bon v vrednosti 20 €. 

Pravila oblikovalskega natečaja: PRILOGA