Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Varstvo osebnih podatkov

Splošno pojasnilo o GDPR

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naših poslovalnicah in v spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v skladu z Evropsko uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR), ki stopi v veljavo 25.5.2018.

S pridobitvijo Bonus kartice v naših poslovalnicah in/ali z registracijo v spletni trgovini spoglašate, da lahko vaš e-naslov uporabljamo za namene neposrednega trženja:
- vaši osebni podatki se uporabljajo za obveščanje prek e-novic o delavnicah, novostih, ugodnostih, popustih, nagradnih igrah, dogodkih, ustvarjalnih idejah in ostalih novicah,
- kadarkoli lahko zahtevate izbris osebnih podatkov, popravek ali vpogled, kar naslovite na e-naslov info@rayher.si.

Z registracijo v spletni trgovini soglašate tudi, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo za potrebe izpolnitve pogodbenega razmerja (v tem primeru naročila, ponudb, računov, pošiljanje informativnega gradiva, obveščanja o novostih in pošiljanja naročenega blaga) ter ostalo potrebno komunikacijo v zvezi z stanjem vašega naročila.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Politika uporabe piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Uporabljeni piškotki

Vrsta Ime piškotka Trajanje Namen
Sejni ASP.NET_SessionId do konca seje omogoča delovanje spletne strani
Lastni Cekarcek_Settings 30 dni shranjevanje odločitve o uporabi piškotkov
Lastni Cekarcek_Session 30 dni shranjevanje košarice za naslednji obisk
Lastni Cekarcek_UserInfo 14 dni samodejna prijava ob naslednjem obisku
Zunanji _ga, _utma, ..., _utmz do 2 leti Google Analytics statistika ogledov spletne strani

Obiskovalec lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov kadarkoli umakne s klikom na spodnjo kljukico. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih funkcionalnosti spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.