Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Blog

Vanči ustvarja - dobrodelno ustvarjanje

29. oktober 2018 | Dogodki
Vanja Šturm je bila dolga leta ena najbolj prepoznavnih ustvarjalk, ki je poleg izjemnih izdelkov veliko svojega znanja predajala tudi drugim preko svojega YouTube kanala in bloga Vanči ustvarja. Letos smo Vanjo po hudi bolezni izgubili, pustila pa nam je vez, ki nas ustvarjalke druži še naprej. Tudi sama je bila zelo dobrodelna oseba in je rada pomagala ljudem v stiski. Kljub svoji bolezni je pomagala svoji prijateljici Lavri Červek, ki ji življenje ni prizaneslo, saj je poleg hude bolezni v zelo težkem finančnem položaju, zato smo se odločili, da naš mali »ustvarjalni svet« v spomin na našo Vanjo pomagamo njeni prijateljici. S prodajo voščilnic bomo pomagali Lavri in njeni družini.

Ustvarjalke in ustvarjalci: Vsak, ki želi sodelovati pri projektu, lahko izdela poljubno število voščilnic in jih pošlje na naslov: Rayher Adria, Mala ulica 5, 1000 Ljubljana ali jih prinese v katero izmed naših poslovalnic. Voščilnice naj bodo opremljene s kuverto in v nezalepljeni celofan vrečki. V Rayherju bomo voščilnice in celofan vrečke opremili z nalepko »Vanči ustvarja - dobrodelno ustvarjanje«. Ker bomo z nalepko opremili tudi vsako voščilnico, vas lepo prosimo, da celofan vrečk ne zalepite. Voščilnice lahko oddate do ponedeljka, 03. 12. 2018.

Cenjene stranke: Prodaja voščilnic v dobrodelni namen bo potekala v dveh Rayherjevih poslovalnicah: v Ljubljani in v Kopru. Cena voščilnice v prodaji je 2,5 € in je določena v dogovoru z Vanjinimi starši in glede na ceno čudovitih Vanjinih voščilnic. Celoten izkupiček od prodaje bomo v podjetju Rayher Adria posredovali družini Lavre Červek.

Več o projektu, pobudnicah ideje in ustvarjalnemu dnevu pri Vanjini družini najdete na:

vanci-ustvarja.blogspot.com/...