Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Blog

Posebni popust in ideje

15. marec 2020 | Dogodki
Zavedamo se, da moramo v kriznih časih stopiti skupaj in si medsebojno pomagati. Dokazano je in tudi iz izkušenj vemo, da ustvarjanje pomirja, zapolni čas in nas povezuje. Zato vas obveščamo sledeče:

-        Na vse nakupe v spletni trgovini vam nudimo 25 % popust do preklica Odloka o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom na območju Republike Slovenije (Ur.l. RS št. 25/20) in za blago na zalogi. Na spletu popust velja za vse artikle. Različni popusti se ne seštevajo, artiklom v akciji ostane v veljavi višji popust. Popust ne velja za nakup darilnih bonov.
Popust 25% ne velja na izdelke Silhuette Cameo.

-        Naša spletna trgovina www.rayher.si bo do nadaljnjega delovala nemoteno. Svetujemo vam plačilo s kartico Maestro, kreditnimi karticami, PayPalom. Osebni prevzem do nadaljnjega ni mogoč.

-        Na našem FB in IG profilu bomo vsak dan objavljali ustvarjalne ideje, ideje za ustvarjanje z otroki, kakšen zanimiv recept… . Vabimo vas, da tudi vi v komentarje dodate svoje ideje in da tako z različnimi ustvarjalnimi idejami na enem mestu pomagamo drug drugemu.

Ostanite zdravi in mirni.