Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

O podjetju

Prvega oktobra 2012 se je v Ljubljani, natančneje na Mali ulici 5, odprla nova Hobby&Art trgovina Rayher. V Sloveniji smo tako dobili eno največjih evropskih podjetij z izdelki za ustvarjalne hobije Rayher Hobby GmbH (www.rayher.com).

Poleg ponudbe matičnega podjetja Rayher, ki obsega preko 23.000 različnih artiklov, so na voljo tudi ostali najkakovostnejši materiali evropskih in slovenskih proizvajalcev: Faber Castell, Kreul, Fimo, Crafters Companion, Sizzix, Daler Rowney, Marianne design, Aero, Mitol, Muflon, Stabilo, Staedtler.

Dejavnost podjetja Rayher Adria pa ni zgolj trgovina, ampak je usmerjena tudi v razvoj novih izdelkov, izobraževanja v obliki delavnic in kreativnih šol ter spodbujanje in promocija domačih hobby in art ustvarjalcev.

Podatki o podjetju Rayher Hobby GmbH:

V Evropi ima matično podjetje Rayher Hobby poleg sedeža v Nemčiji hčerinska podjetja že v Avstriji, Švici, na Madžarskem, Norveškem ter proizvodni obrat v Srbiji. S svojimi lokalnimi partnerji so prisotni v 6.000 specializiranih trgovinah v 30 evropskih državah. Podjetje, ki vztrajno raste in je leta 2011 praznovalo 50 let uspešnega delovanja, ima samo v Nemčiji preko 300 zaposlenih. V maju 2012 je podjetje Rayher Hobby v Sloveniji ustanovilo hčerinsko podjetje Rayher Adria d.o.o.. Z začetno investicijo, vredno 1 mio eur, smo odprli prvo trgovino na Mali ulici 5 v Ljubljani, v svojih lastniških prostorih. V letu 2013 smo odprli poslovalnico v Kopru.
Poleg maloprodajne dejavnosti je ukvarjamo tudi z veleprodajo, preko svojih že obstoječih in novih poslovnih partnerjev, ter s širitvijo svoje dejavnosti po celotni Sloveniji.