Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.
Ustvarjalna bonus kartica

Rayher ustvarjalna bonus kartica
Ustvarjalna Bonus kartica Rayher je namenjena vsem navdušenim ustvarjalkam in ustvarjalcem.

Bonus kartica Vam omogoča ugodnejše nakupe v trgovini Rayher na Mali ulici 5 v Ljubljani ter redne informacije o novostih po e-pošti, udeležbo na promocijskih dogodkih in posebne akcije.

Od 4. 11. 2019 dalje vaše nakupe nagrajujemo z darilnimi boni dvakrat letno po naslednji bonusni lestvici:

Za nakupe v naslednjih vrednostih (z DDV) vam bomo poslali darilne bone za:

nakup od 150 do 300 €              - darilni bon v vrednosti 10 €,
nakup od 301 do 500 €              - darilni bon v vrednosti 20 €,
nakup od 501 do 1.000 €           - darilni bon v vrednosti 30 €,
nakup nad 1.001€                      - darilni bon v vrednosti 40 €.

Nakupe bomo spremljali v dveh obračunskih obdobjih. Prvo obračunsko obdobje bo od 1. januarja do 30. junija (prvo obdobje izjemoma od 4. 11. 2019 do 30. 6. 2020), drugo obračunsko obdobje pa od 1. julija do 31. decembra. Bone za preteklo obdobje vam bomo poslali v juliju in januarju, veljali pa bodo pol leta.

Redno povečujemo tudi izbor artiklov v akciji in vas vabimo, da obiščete našo spletno stran z artikli pod zavihkom »outlet« ali poiščete ugodno ponudbo, razstavljeno in posebej označeno v naši poslovalnici v Ljubljani. Popusti so v višini od 30% do 70%.

Nakupi z Bonus ustvarjalno kartico se seštevajo za bonus lestvico ob nakupih v trgovini Rayher v Ljubljani na Mali ulici 5, v Kopru na Ankaranski cesti 2 (Planet Koper), v Novi Gorici na Prvomajski 35 (Supernova) in v Novem mestu na Otoški ulici 5 (Qlandia) in TUDI v spletni trgovini www.rayher.si! Na podlagi vseh nakupov bomo izračunali prejem darilnih bonov v juliju in januarju.

Izpolnjen obrazec z vašimi podatki oddajte na prodajnem mestu. Kartica je veljavna že ob prvem nakupu v prodajalni Rayher Adria v Sloveniji.

Na posebne akcije, znižanja cen, uokvirjanje slik ter za nakup darilnih bonov, knjig in unikatnih izdelkov bonus ne velja.