Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Voščena folija, mešani odtenki, 10 barv, 20x10 cm

Voščena folija, mešani odtenki, 10 barv, 20x10 cm
  • Voščena folija, mešani odtenki, 10 barv, 20x10 cm
Voščena folija, mešani odtenki, 10 barv, 20x10 cm

Izdelajte unikatno svečo! Če želite to narediti, izberite ustrezno barvno folijo iz voska, jo razrežite v želeno obliko in jo preprosto s toploto roke pritisnite na nepobarvano svečo.
Voščene folije so na voljo v različnih barvnih odtenkih. Naj bo v zlati ali srebrni barvi, v pastelnih tonih, marmoriranih ali čudovitih barvah, preprosto izberite svoje najljubše barve. Voščeno folijo, poznano tudi kot okrasni vosek, lahko enostavno režemo s škarjami, koničastim kuhinjskim nožem, skalpelom za rezanje in perforiranje ali z modelčki za piškote. Dekorativni vosek se zelo dobro oprime sveč, plastike ali stekla. Enostavne sveče, okrašene z voščeno folijo, postanejo unikatni dizajnerski kosi. Krasite lahko že pripravljeno svečo ali pa izdelate čisto svojo svečo.
Za rezanje voščene folije priporočamo naše orodje za rezanje in perforiranje voska (št.art.8932600). S svojo stabilno, fino konico je to orodje idealno za filigransko delo z voskom.

Lak za sijaj za sveče (št. Art. 3115900) daje vaši končani sveči piko na i. Lak poskrbi, da vaša mojstrovina lepo zasije in služi tudi kot zaščita.
V kombinaciji z voščenimi obrobami in trakovi, voščenimi motivi, voščenimi črkami in številkami... vam bo uspelo ustvariti najlepše sveče.
  • Spletna cena:

    10,99 €

  • Šifra artikla:

    3102749

  • Blagovna znamka:

    Rayher

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos