Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Voščena folija za dekoracijo, 20x10 cm, tem.modra, 2 kom.

Voščena folija za dekoracijo, 20x10 cm, tem.modra, 2 kom.
  • Voščena folija za dekoracijo, 20x10 cm, tem.modra, 2 kom.
Izdelajte unikatno svečo! Če želite to narediti, izberite ustrezno barvno folijo iz voska, jo razrežite v želeno obliko in jo preprosto s toploto roke pritisnite na nepobarvano svečo.
Voščene folije so na voljo v različnih barvnih odtenkih. Naj bo v zlati ali srebrni barvi, v pastelnih tonih, marmoriranih ali čudovitih barvah, preprosto izberite svoje najljubše barve. Voščeno folijo, poznano tudi kot okrasni vosek, lahko enostavno režemo s škarjami, koničastim kuhinjskim nožem, skalpelom za rezanje in perforiranje ali z modelčki za piškote. Dekorativni vosek se zelo dobro oprime sveč, plastike ali stekla. Enostavne sveče, okrašene z voščeno folijo, postanejo unikatni dizajnerski kosi. Krasite lahko že pripravljeno svečo ali pa izdelate čisto svojo svečo.
Za rezanje voščene folije priporočamo naše orodje za rezanje in perforiranje voska (št.art.8932600). S svojo stabilno, fino konico je to orodje idealno za filigransko delo z voskom.

Lak za sijaj za sveče (št. Art. 3115900) daje vaši končani sveči piko na i. Lak poskrbi, da vaša mojstrovina lepo zasije in služi tudi kot zaščita.
V kombinaciji z voščenimi obrobami in trakovi, voščenimi motivi, voščenimi črkami in številkami... vam bo uspelo ustvariti najlepše sveče.
  • Spletna cena:

    3,29 €

  • Šifra artikla:

    3103710

  • Blagovna znamka:

    Rayher

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Voščena folija za dekoracijo, 20x10 cm, tem.modra, 2 kom.