Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Sprej Chalky Finish, sivka, 400 ml,

Sprej Chalky Finish, sivka, 400 ml,
  • Sprej Chalky Finish, sivka, 400 ml,
  • Sprej Chalky Finish, sivka, 400 ml,
OPOZORILO:
Pred nakupom izdelka natančno preberite etiketo (slika) in upoštevajte navodilo za uporabo.
  • Spletna cena:

    11,99 €

  • Šifra artikla:

    34371312

  • Blagovna znamka:

    Rayher

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Spreji Chalky Finish so hitro sušeči spreji, ki po nanosu ustvarijo matiran videz površine. Spreji so izdelani na vodni osnovi z dodatkom krede. So obstojni, netransparentni in se hitro oprimejo podlage. Sušijo se hitro, ne obledijo in so vremensko odporni, zato jih lahko uporabljamo tudi na zunanjih površinah. Z brusilnim papirjem lahko na posprejanih površinah enostavno ustvarimo postaran videz izdelka.
Uporabljamo jih lahko na različnih podlagah: na lesu, kartonu, PVC-ju, papirni masi, kovini, platnu, stiroporju, steklu in ostalih materialih.
Kako jih uporabljamo? Podlaga mora biti očiščena prahu in maščob. Pred nanosom spreja moramo pršilko pretresati 3 minute, da se kreda lepo premeša z barvo. Barvo nanesemo v dveh slojih z razdalje 25-30 cm. Prvi sloj nanesemo v vodoravni smeri, počakamo nekaj minut in nato nanesemo še drugi sloj v navpični smeri.
Posamezen sprej vsebuje 400 ml barve in z njim lahko pobarvamo različno velikost površine, odvisno od vpojnosti podlage in debeline nanosa.
Po uporabi sprej obrnemo na glavo in izpraznimo pršilko, da se ne zasuši.