Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Knjiga Figure Drawing

Knjiga Figure Drawing
Informativen in poučen vodnik vam bo ponudil vsa orodja, ki jih potrebujete za risanje človeške figure. Medtem ko se številne knjige osredotočajo le na en vidik risanja figur, ta priročnik združuje veščine opazovanja, izražanja in razumevanja v en skladen pristop. Začenši s ključnimi načeli opazovanja, vam bo Figure Drawing pomagal zgraditi močne temelje spretnosti za izdelavo dobro opazovanih, sorazmerno natančnih risb. Ko bo knjiga napredovala, boste raziskovali procese in vaje, ki presegajo zgolj opazovano, da bi izrazili gesto, obliko in vsebino vašega modela.

Fotografski in ilustrativni primeri v knjigi podpirajo vaše učenje na vsakem koraku. Jasne vadnice po korakih zagotavljajo praktično razumevanje ključnih materialov, veščin in idej pri risanju figur. Obsežen anatomski referenčni del, razčlenjen na obvladljiva območja, poglablja vaše znanje o človeški obliki.

Posebna vezava knjige (odprti, vidni šiv) zagotavlja, da knjiga na mizi ostaja popolnoma odprta na strani, ki jo želite podrobneje preučiti.
  • Spletna cena:

    31,45 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
izvod