Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Knjiga Anyone Can Paint Watercolour Flowers

Knjiga Anyone Can Paint Watercolour Flowers
  • Knjiga Anyone Can Paint Watercolour Flowers
  • Knjiga Anyone Can Paint Watercolour Flowers
  • Knjiga Anyone Can Paint Watercolour Flowers
Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušenejši umetnik, boste presenečeni, kako hitro lahko ustvarite čudovite slike po jasnih, preprostih pisnih in vizualnih korakih. Na koncu knjige so za vsakega od šestih projektov na voljo osnutki, ki jih lahko sledite, prenesete in prilagodite, tako da lahko takoj začnete slikati impresivne cvetlične kompozicije.

Ta priročnik, ki ga je napisala profesionalna umetnica in mentorica Julie King, vsebuje kratek, a obsežen razdelek "kaj potrebujete", ki vam omogoča, da zberete barve, čopiče in osnovno opremo, ki jo potrebujete, preden začnete slikati. Poleg tega knjiga vsebuje kratke napotke o splošnih tehnikah, kot so držanje čopiča, dodajanje vode v barvo in mešanje barv za doseganje popolnega odtenka cvetnih listov.

Šest osupljivih projektov, ki si sledijo korak za korakom, se med prebiranjem knjige stopnjuje po zahtevnosti, saj se ob uporabi tehnik pojavljajo nove tehnike, vanje pa so vključeni številni priročni namigi in nasveti avtorja, ki vam bodo pomagali pri napredku na vaši slikarski poti.
  • Spletna cena:

    15,99 €

Zaloga: trenutno ni na zalogi

Pošlji povpraševanje