Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.

Blazinica za štampiljke Distress Oxide, Evergreen Bough

Blazinica za štampiljke Distress Oxide, Evergreen Bough
Distress Oxide blazinice vsebujejo kombinacijo barve, ki reagira z vodo, in pigmentnega črnila, ki skupaj poskrbita za oksidiran efekt ob kontaktu z vodo. Tudi ko je nanos barve suh v stiku z vodo ponovno značilno reagirajo. Primerne so tudi za embossing tehniko.
So z brezkislinske, so nestrupene in zelo obstojne. Odlične so za uporabo v različnih tehnikah nanašanja in pri izdelovanju različnih izdelkov iz papirja. Z uporabo blazinic lahko dosežete različne efekte na papirju - senčenje, postaran videz, madeži in packe in sedaj še učinek oksidacije. Zato so zelo priljubljene pri vsestranskih ustvarjalcih, predvsem za izdelavo voščilnic, čestitk, kartic, kazalnikov in podobnih dekorativnih elementov iz papirja.
Blazinice so primerne za odtis štampiljk, odlične so pri senčenju teksturnih odtisov, s šablonami za ustvarjanje efektnih ozadij, za senčenje ali za barvanje večje površine. Barvo lahko nanašate direktno iz blazinice ali pa za prenos uporabite gobico. Če želite nanesti več barvnih plasti, počakajte, da se nanesena plast dobro posuši.
  • Spletna cena:

    6,99 €

  • Šifra artikla:

    AA TDO - 55938

  • Blagovna znamka:

    Ranger

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos