KOPALNE KROGLICE, Z Rayherjevim setom enostavno izdelamo kopalne kroglice za penečo kopel. - ustvarjalne ideje - rayher.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.
Ustvarjalne ideje

Postopek

Za prijatelje, ki imajo v kopalnici kopalno kad, lahko izdelamo šumeče kopalne kroglice. Kopalne kroglice v kopeli zagotavljajo sproščujoč, osvežujoč občutek, ki vrača vitalnost in dobro počutje.

Navodilo: Komponento A v vodni kopeli raztopimo (temperatura ne sme preseči 60°C). V stopljeno komponento A postopno primešamo komponento B, nato pa še komponento C. Po želji lahko dodamo barvila in dišave ali cvetne lističe. Vse skupaj dobro premešamo, dokler se masa ne začne sprijemati v grudice, ki jih nato z rokami oblikujemo v kroglice.

Zmes pregnetemo z rokami in med dlanmi oblikujemo kroglico. Najprej zmes med dlanmi stiskamo v vseh smereh, da se dobro sprime, potem pa jo še narahlo povaljamo, da popravimo obliko.

Tako pripravljene kroglice pustimo 3 dni, da se osušijo, potem pa jih zapakiramo v darilno embalažo.
Lahko jih postavimo v preprost steklen kozarec s pokrovom ali pa jih položimo v prozorno celofansko vrečko. Prikupna ideja je tudi, da jih položimo v papirčke za kolačke.