ZABAVA S PANDAMI, Izdelava dekoracije za tematsko rojstnodnevno zabavo - ustvarjalne ideje - rayher.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Največja trgovina z
izdelki za ustvarjanje.
Ustvarjalne ideje

Postopek

Za izdelavo potrebujemo:
- bel fotokarton,
- kopirni papir,
- svinčnik,
- črno akrilno barvo,
- škarje,
- luknjač,
- vrvico,
- plastične oči.

Sliko s predlogami natisnite na papir velikosti A4. Skice s kopirnim papirjem prerišite na bel karton. Kopirni papir s črno prevlečeno stranjo obrnjeno navzdol položimo na bel karton. Čez kopirni ppir pa položimo natisnjeno skico. Nato s svinčnikom izrišemo obrise motiva.

DARILNA ŠKATLICA
Na bel karton prekopiramo obrise oči, ušes in gobčka ter jih prebarvamo s črno barvo. Vse dele izrežemo in jih prilepimo na belo kartonasto škatlico. Prilepimo še plastične oči in darilna embalaža je pripravljena.

GIRLANDA
Iz belega kartona, na katerega smo s kopirnim papirjem prenesli toliko medvedkov, kot jih potrebujemo (odvisno, kako dolgo girlando želimo narediti), izrežemo medvedke. Ušesa, oči in gobček pobarvamo s črno akrilno barvo ali črnim flomastrom. Prilepimo plastične oči. Na vsaki roki z luknjačem naredimo luknjo. Skozi luknje napeljemo trak dolžine 170 cm, kar zadostuje za povezavo petih medvedkov. Večina traku poteka preko hrbtov medvedkov.

MASKA
Ušesa, oči in gobček pobarvamo s črno akrilno barvo ali črnim flomastrom. Prilepimo velike plastične oči. Z luknjačem ob straneh naredimo luknjici in skozi napeljemo dva trakca dolžine 40 cm ali pa uporabimo mehko elastiko.